Bergen Brannvesen Lungegårdskaien 44, 5015 Bergen, Tlf.: 53 03 00 80 Bergen.Brannkorps@bergen.kommune.no

Ta kontakt med oss ved å ringe, eller send en mail.

44 Lungegårdskaien
Bergen, Hordaland, 5015
Norway

This is United Firefighters Union of Bergen´s web site under development to visit our existing web : www.brannkorps.no

Nyheter

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

Nordisk Studie

Benjamin

Vi er blitt gjort kjent med en ny nordisk studie på brannfolk og kreft.

Det er ikke hyggelig lesing. Dessverre viser den det vi har fryktet, at nordiske brannfolk er overrepresentert når det gjelder mange krefttyper. Vi har tatt dette på alvor, nå er det på tide at myndighetene tar det på alvor også.